Протечени рендери со Google Pixel 8

Објавено на 16.03.2023 во AndroidПротечени рендери со Google Pixel 8

Google Pixel 8 се очекува да биде со 6.2-инчен и 5.8-инчен екран, кој што може да не звучи толку компактно како што се зборува од страна на аналитичарите. Google Pixel 8 изгледа многу добро со современи стандарди, доколкуѕ е таков како на рендерот. 

Google Pixel 8 и Pixel 8 Pro ќе бидат претставени официјално за два месеца за време на I/O девелоперската конференција и за осум месеци официјално излегуваат на пазарот. Повеќе слики од Стив Хемерстофер во прилог. 

Автор: Aleksandar Stankov