Samsung со нова Image Clipper функција за сечење на слики

Објавено на 29.03.2023 во НовостиSamsung со нова Image Clipper функција за сечење на слики

Galaxy S23 серијата ќе добие нова алатка за проширување на опциите со Image Clipper функцијата, но прво ја добиваат постарите телефони: Galaxy S22, S21, S20, Note 20, Z Fold 4, Flip 4, Fold 3, Flip 3, Fold 2, Flip 5G, and Flip.

Image Clipper функцијата кај Galaxy S23 ви овозможува да подигнете предмет од фотографија со допирање и и со задржување на неа може да ја споделите директно. Одвоената слика може инстантно да ја споделите или да ја снимате на вашиот телефон. Galaxy S22 и Galaxy S21 ќе ја добијат новата алатка со априлската надградба. Другите топ смартфони на Samsung ќе почекаат уште малку додека да ја добијат оваа забавна опција.