Може ли некаде да се купи телефон Samsung Galaxy S22 за само 123 денари!?

Објавено на 16.05.2023 во НовостиМоже ли некаде да се купи телефон Samsung Galaxy S22 за само 123 денари!?

Измамниците и спамерите објавуваат речиси проѕирни мамки за корисниците на интернет, со цел да земат од секого по малку пари. Цената на телефонот што наводно се продава овде е 123 денари. Ако земат барем од илјада корисници по толку пари, тоа е еднакво а 123.000 денари.

За да не се напише директно дека се работи за Samsung Galaxy S22, напишале со една разлика во буква: „SАМSUNG gаІахy s22“, при што „gаІахy“ е со голема буква „I“ на латиница. Многу корисници се веќе писмени и не наседнуваат на овие евтини трикови, но ете, има и некои што се надеваат дека ќе им биде испратен премиум смартфон. Има ги и оние што велат: „123 денари не се многу пари“, дури и кога станува збор за ризик.