Apple и Pepsi ги здружуваат силите за бесплатен Apple Music и Beats слушалки

Објавено на 22.05.2023 во НовостиApple и Pepsi ги здружуваат силите за бесплатен Apple Music и Beats слушалки

Pepsi ќе ги промовира своите пијалоци на оние што слушаат стриминг на Apple Music. Според AdAge, Pepsi ќе потпише договор со Apple за 400 милиони Apple Music QR кодови, кои што ќе може да се скенираат за да се добијат различни награди.

Промоцијата започнува од денес, 22 мај, а кодовите ќе бидат на 0.5-литарските шишиња на Pepsi, Pepsi Zero Sugar, Pepsi Mango, Pepsi Wild Cherry, Mountain Dew, Mountain Dew Major Melon, Mountain Dew Spark, Mountain Dew Voltage, Starry, и Starry Zero Sugar. Наградите вклучуваат бесплатно слушање на Apple Music во рок од три месеци (само за нови корисници), патувања кон настани во живо на Apple Music и Beats слушалки. Се уште не знаеме дали ова ќе важи и за нашата земја. Новата промоција завршува на 17 септември.