iPhone со iOS 11.1 добива 56 нови интересни емотикони

Објавено на 07.10.2017 во iOsiPhone со iOS 11.1 добива 56 нови интересни емотикони

Со новата надградба iOS 11.1, на iPhone добиваме 56 нови емотикони, кои ќе бидат дефинитивно креативни и поинтересни. Добиваме зебра, жирафа, диносаурус, еж и скакулец.

Уште во наредната недела ќе ги имаме емотиконите со новата софтверска надградба, со која ќе имаме и есенско-тематски емотикони: ракавици, шал, палто и капа. Ќе имаме и кинеска храна, американска пита, Малата Сирена, Дракула и Звончица. 

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}