Надградете го iPhone со најновиот безбеден iOS 11.1

Објавено на 02.11.2017 во iOsНадградете го iPhone со најновиот безбеден iOS 11.1

Apple го објави iOS 11.1, првата најголема надградба откако официјално го лансираше новиот оперативен систем iOS 11. iOS 11.1 има над 70 нови емотикони и некои мали промени. 3D Touch опциите се вратени за отварање на менито со неодамна користени апликации со посилен притисок на левиот раб на екранот. 

Apple ја поправи и ранливоста со Wi-Fi мрежата со нова закрпа, што е одлично и сега корисниците ќе може безбедно да сурфаат. Ова е најголемата причина зошто треба сите да го надградат својот iPhone од безбедносен аспект. Се разбира, има многу подобрувања кај овој iOS за поправка на баговите, што значи дека е супер стабилен и безбеден. Инсталирајте го новиот iOS 11.1 на овој линк, кој зазема простор од 305MB. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}