Бидете најбрзи и искористете ја одличната понуда

Објавено на 25.01.2024 во НовостиБидете најбрзи и искористете ја одличната понуда

Компанијата Xiaomi ја претстави серијата Redmi Note 13 донесувајќи дури 4 модели Redmi Note 13, Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 Pro 5G и Redmi Note 13 Pro+ 5G кои се карактеризираат со подобрен систем на камера, добар екран и одлични перформанси.

Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 Pro 5G и Redmi Note 13 Pro+ 5G имаат камера од 200MP со OIS, додека за Redmi Note 13 е резервирана камерата од 108MP. Сите модели имаат троен систем на камери и поддржани се од Xiaomi Imaging Engine со што гарантираат слики со многу детали.

Покрај добрите камери, овие модели доаѓаат во пакување со брз полнач. Сите имаат батерија од 5000mAH, освен Redmi Note 13 Pro 5G – 5100mAH. Зa Redmi Note 13 Pro+ 5G резервирано e 120W HyperCharge полнење со помош на кое за 19 минути ќе ја наполните батеријата 100%.1 Redmi Note 13 Pro и Redmi Note 13 Pro 5G имаат брзо полнење од 67W, a Redmi Note 13 33W.

Исто така, овие модели поседуваат и добри процесори то ја прави работата на нив без предизвици, а не треба да заборавиме дека сите модели имаат сертификат IP 54, oсвен Redmi Note 13 Pro+ 5G кој со IP68 е отпорен на прскање вода и прашина.

Количините на производите се ограничени, затоа побрзајте и почестете се со нов телефон бидејќи во овој период можете да ги купите овие модели по следните цени:

Redmi Note 13 6+128 наместо 13,499, купете го по специјална цена од 10,999 денари

Redmi Note 13 8+256 наместо 15,499, купете го по специјална цена од 12,999 денари

Redmi Note 13 Pro 8+256 наместо 20,499, купете го по специјална цена од 16,499 денари

Redmi Note 13 Pro 5G 8+256 наместо 24,999, купете го по специјална цена од 20,999 денари

Redmi Note 13 Pro+ 5G 12+512 наместо 30.999, купете го по специјална цена од 26.999 денари Дознајте повеќе за понудата на линкот.