iOS 11: Autocorrect е се уште проблем кај iPhone

Објавено на 30.11.2017 во iOsiOS 11: Autocorrect е се уште проблем кај iPhone

Корисниците на iOS 11 имаат секојдневни проблеми, кои Apple секогаш редовно ги решава, но редовно се појавуваат и нови. Корисниците сега имаат проблем со autocorrect опцијата, која зборот "it" упорно го преправа во "I.T".

iOS 11 претходно го имаше проблемот со autocorrect, кого се обиде да го реши со 11.1.1, но безуспешно. Сега оваа опција, „it“ и „is“ автоматски ги преправа во „I.T“ и „I.S“, поради што речениците изгледаат смешно. Проблемот не се решава ниту со рестарт на iPhone. Погледнете ги проблемите на видеото одозгора.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}