Telegram воведе многу корисна опција, еве што е ново

Објавено на 02.01.2018 во НовостиTelegram воведе многу корисна опција, еве што е ново

Telegram, најбезбедната апликација за допишување која максимално ја штити приватноста на корисниците, лансираше нова многу корисна опција која на многумина ќе им се допадне.

Отсега корисникот на Telegram ќе може да креира повеќе профили и да одлучи кој ќе го користи во моментот, за потоа брзо да се префрли на друг. Ова е корисно и доколку имате потреба да се логирате од друг смартфон, па така само со додавање на вашите податоци ќе може да се префрли профилот на Telegram.

Истовремено на еден смартфон ќе може да прилагодите до три различни кориснички профили на Telegram со регистрирани на различни телефонски броеви. Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}