Многу слушалки на Sony добиваат Google Assistant

Објавено на 10.01.2018 во НовостиМногу слушалки на Sony добиваат Google Assistant

Sony само што претстави нови безжични и Bluetooth слушалки за време на CES 2018 саемот во Лас Вегас кои од старт имаат поддршка за гласовниот асистент на Google што значи дека корисниците ќе може да користат и гласовни команди за различен вид на активации и управување. 

Покрај за новите WF-SP700N и WI-SP600N слушалки на Sony, надградба ќе добијат и ланските модели како Sony WF-1000X, WI-1000X, WH-1000XM2, WH-CH700N, WH-CH900N, и h.ear on 2 WH-H900N. 

Софтверската надградба за поддршка на Google Assistаnt на Sony слушалките ќе пристигне наскоро.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}