PornHub: Македонците најмногу ја гледаат категоријата...

Објавено на 12.01.2018 во НовостиPornHub: Македонците најмногу ја гледаат категоријата...

PornHub и Xhamster порно страниците објавија статистика за категорија на најгледани порно клипови од 2017 година. Најдобра категорија за Македонците била Mature.

Неверојатно е тоа што општата статистика бележи прогрес со зголемена посетеност во 2017, годишно 28,5 милијарди посети, а 81 милион посети дневно. Објавени се вкупно 4.052.543 видеа, чие времетраење изнесува 595.482 часа. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}