Кога ќе пристигнат Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus?

Објавено на 16.01.2018 во НовостиКога ќе пристигнат Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus?

Според нови инфомации кои се откриени од компаниите за изработка на маски, се очекува претстојните премиум смартфони Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus да бидат промовирани на 26 февруари за време на MWC 2018 саемот во Барселона.

Потоа на 1 март ќе започнат првите онлај нарачки за Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus, а новите смартфони ќе бидат најрано испорачани на 16 март според динамиката и маркетинг стратегијата која ја има подготвено Samsung.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}