Бугарија во преговори со Alibaba за регионален центар

Објавено на 14.02.2018 во НовостиБугарија во преговори со Alibaba за регионален центар

Бугарските медиуми пренесуваат дека Alibaba преговара за оттварање на регионален логистички центар во Бугарија. Заменик претседателот на Alibaba Group беше на посета пред една година во Бугарија, а изгледа дека преговорите сега се заоструваат. 

Се уште не е одлучено, наводно сериозно се гледало на можностите што Бугарија ги нуди за токму таа да биде локацијата за новиот регионален центар, кој ќе ги снабдува европските нарачки. Се размислува за околината на Пловдив.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}