Опција за сите што копнеат да имаат iPhone

Објавено на 05.03.2018 во iOsОпција за сите што копнеат да имаат iPhone

Ако ви се допаѓаат мелодиите на iPhone, но не сакате да се одрекнете од својот Android телефон или ви е едноставно прескап, тогаш имаме многу просто решение за вас, поради кое ќе мислите дека имате смартфон со логото од јаболкото.

Аудио фајловите од мелодиите на iPhone се разликуваат од Android мелодиите, но има лек и за нив. iPhone рингтоновите имаат .m4r екстензија, која не функционира на повеќето телефони, но може да ја промените. Се што треба е да ја промените екстензијата од .m4r во .m4a во iTunes бесплатните апликации и секој Android телефон ќе може да си пушти iPhone мелодии.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}