Еве што се случува кога хакер ќе нападне робот

Објавено на 12.03.2018 во НовостиЕве што се случува кога хакер ќе нападне робот

Роботите и автоматизацијата полека ги преземаат работите на луѓето и во иднина милиони луѓе ќе останат без работа. Роботите ќе го заменат човекот, кои со вештачката интелигенција ќе бидат многу побрзи и поевтини во споредба со луѓето. 

Меѓутоа, луѓето имаат огромна предност со роботите, не можат да бидат хакирани. На видеото одозгора имаме ситуација на дело, кога хакер ќе нападне робот, што го тера да прави.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}