Се зголеми лимитот за бришење на пратени пораки на WhatsApp

Објавено на 13.03.2018 во НовостиСе зголеми лимитот за бришење на пратени пораки на WhatsApp

WhatsApp реши да го зголеми лимитот кој е предвиден за бришење на веќе испратени пораки, секако под претпоставки примачот воопшто да не ги отворил и прочитал во даден временски период.

Сега корисниците на WhatsApp ќе може да бришат испратени пораки во период до еден час од испраќањето, па така ќе има поголем простор за размислување дали тоа што сте го напишале е квалитетно или сте се покајале подоцна.Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}