Видео: Huawei најави дека P20 ќе биде подобар од дигитален апарат

Објавено на 13.03.2018 во НовостиВидео: Huawei најави дека P20 ќе биде подобар од дигитален апарат

Huawei наголемо се подготвува за атрактивна промоција на претстојниот премиум смартфон Huawei P20 кој ќе има фантастична камера, а според новата видео најава дури и подобра од дигитален фотоапарат. 

Huawei P20 ќе располага со Leica камера со дури три сензори кои ќе прават одлични комбинации во сите ситуации на сликање и снимање. Huawei P20 доаѓа официјално на 27 март на промотивно шоу во Париз. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}