Можно е Apple да презентира два нови iPad модели

Објавено на 15.03.2018 во НовостиМожно е Apple да презентира два нови iPad модели

Познато е дека Apple добил дозвола од Евроазиската Економска Комисија за продажба на два нови iPad таблет-компјутери - серијата A1893 и серијата A1954. Се уште ништо не е познато за овие технолошки уреди, се знае само дека имаат iOS 11 софтвер.

Се претпоставува дека Apple би можел да ги лансира овие уреди од сега, па до септември. Уште нема коментари од технолошките експерти, но се очекува минатогодишниот 9,7 инчен Apple iPad да доби наследник во 2018 година. 

 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus
 


{}