Видео: Samsung Galaxy S9 и S9+ се поиздржливи од iPhone X

Објавено на 20.03.2018 во НовостиВидео: Samsung Galaxy S9 и S9+ се поиздржливи од iPhone X

Samsung направи голем напредок во ефикасното искористување на предната површина на новите премиум смартфони Samsung Galaxy S9 и S9+ кои имаат фантастичен Infinity дисплеј со метална рамка околу.

Од друга страна се поголем предизвик ќе биде да се заштити смартфонот со целосен дисплеј од стакло, па затоа првите тестови ги направија од Square Trade кои продаваат продолжена гаранција на уредите. 

Според Square Trade новите модели на Samsung Galaxy S9 се поиздржливи од iPhone X, како и од нивните претходници од Galaxy S8 серијата и може да претрпат еден директен пад на земја. Секако, на корисниците им се препорачува да користат и дополнителна заштита или маска за своите Samsung Galaxy S9 смартфони.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}