Брендот Palm оди по истите стапки како BlackBerry и Nokiа

Објавено на 30.03.2018 во НовостиБрендот Palm оди по истите стапки како BlackBerry и Nokiа

После 3 години кинеската компанија TCL го откупи правото на користење на брендот Palm од HP, производител за уреди што се држат во дланка и смартфони како што е Treo, кој беше многу популарен пред iPhone да направи пресврт на пазарот. 

Името Palm се уште буди силни емоции и носталгија, затоа од новата компанија сакаат да го вратат во игра. TCL во иднина сака да го направи со Palm она што се случи со BlackBerry и Nokiа. Се уште немаме информации за новиот ретро модел, само знаеме дека ќе биде со Android.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}