iPhone ќе има иновации со гестови и заоблен дизајн

Објавено на 05.04.2018 во НовостиiPhone ќе има иновации со гестови и заоблен дизајн

Apple моментално тестира нова технологија со гестови и заоблен дизајн на дисплејот на iPhone. Новиот тип на гестови ќе помогнат за извршување задачи со тоа што ќе може да управувате со смартфонот кога ќе ги движите прстите во близина на дисплејот без да го допирате.

Новиот дизајн на iPhone ќе биде со заоблен дисплеј, што нема да биде исто како Samsung. Овој иновативен дизајн би можел да се појави на пазарот дури за 2 до 3 години. Компанијата на Стив Џобс моментално работи на развој на MicroLED екрани, кои исто така би можеле да бидат објавени дури за половина деценија.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}