iPhone X наскоро доаѓа и во златна верзија

Објавено на 14.04.2018 во НовостиiPhone X наскоро доаѓа и во златна верзија

Apple започна да ја применува маркетинг тактиката на дел од Android брендовите кои неколку месеци по лансирањето на нивниот премиум смартфон во продажба пуштаат нова верзија со нова боја на маската со цел да привлечат дополнителни купувачи. Тоа Apple веќе го направи со Red верзијата на iPhone 8 и iPhone 8 Plus, а наскоро сличен третман ќе добие и iPhone X.

Apple веќе ја регистрирал апликацијата за iPhone X Blush Gold, па така за кратко ќе биде пуштена во продажба нова верзија на овој смартфон со златна боја на маската како и на металната рамка при што ќе има елегантен отсјај. Претпоставките се дека iPhone X Blush Gold ќе ја има истата цена како и стандардните модели со сива и сребрена боја.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}