Корисниците ќе може да ги повратат избришаните пораки на WhatsApp

Објавено на 20.04.2018 во НовостиКорисниците ќе може да ги повратат избришаните пораки на WhatsApp

Новиот WhatsApp за Android има добар новитет, кој ќе им овозможи на корисниците повторно преземање на податоците како што се фотографиите. Android корисниците порано имаа можност за повторно преземање на вакви датотеки до 30 дена од нивното примање, по што тие се бришаа од серверот на WhatsApp.

Новата опција на повторно преземање значи дека WhatsApp ги задржува сите фотографии, видеа, ГИФ-ови, аудио и други датотеки на своите сервери. Корисниците ќе може да ги преземаат и после долг период. Сопствениците на iPhone се уште ја немаат оваа опција. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}