Samsung Galaxy S7 ќе пушти апдејт со Android 8.0 Oreo во мај

Објавено на 23.04.2018 во НовостиSamsung Galaxy S7 ќе пушти апдејт со Android 8.0 Oreo во мај

Сопствениците на Samsung Galaxy S7/S7 edge добиваат надградба со Android 8.0 Oreo оперативен систем во средината на мај. Според официјална турска веб страница на Samsung, софтверската надградба за Galaxy S7 и S7 edge ќе се реализира на 18 мај. 

Samsung Galaxy A7, A5, и A3 (2017) исто така добиваат надградба на 1 јуни. Овие надградби се најавени во Турција, но се надеваме дека ќе важат истите дати за секаде во светот. Како и да е, Galaxy S7/S7 edge ќе бидат први што добиваат надградба со Android 8.0 Oreo.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}