Apple спрема големо изненадување за iPhone 5S

Објавено на 27.04.2018 во НовостиApple спрема големо изненадување за iPhone 5S

Apple ќе ги израдува кориснциите на 5 годишниот телефон со iOS 12 надградба, која би требало официјално да се појави подоцна во текот на 2018 година. Новата верзија на оперативен систем на Apple би можела да го пронајде патот и до iPhone 5S.

Експертите открија трага во кодот WebKit, машински прелистувач за Safari. Линијата на кодот потврдува дека Apple го тестирал iOS 12 на iPhone 5S. Apple врши одлична работа во одржувањето на своите постари телефони, а доаѓањето на iOS 12 кај iPhone 5S би било одличен потег - шеста верзија на софтвер на истиот уред. Тоа би било одлично, затоа што сите багови би биле отстранети од софтверот, а ќе го надгради и телефонот со нови алатки.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}