Google Tasks доби редизајн како посебна апликација

Објавено на 27.04.2018 во НовостиGoogle Tasks доби редизајн како посебна апликација

Google Tasks е редизајниран, кој е посебен таск во Gmail, кој служи за полесно организирање на задачите што ги имаме. Тој беше веднаш со Google Calendar и Google Keep, но сега се издвојува како посебна апликација, достапна за Android и iOS. 

Апликацијата е многу едноставна и лесна за користење, која нема пренатрупаност од функции и опции, кои би биле непотребни. Затоа корисниците се многу задоволни од неа и се препорачува. На Google Tasks може да си ги запишете задачите што треба да ги извршите и да дадете опис за истите. Се разбира, правите и потсетник за нив без проблем со наведено време. Google Tasks за Android е достапнен овде, а за iOS на овој линкПрочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}