Инсталиравме Android 8.0.0 на Samsung Galaxy S7

Објавено на 06.05.2018 во AndroidИнсталиравме Android 8.0.0 на Samsung Galaxy S7

Осмата Android верзија се уште не е достапна за Македонија, но, со неколку трикови, ја инсталиравме онаа од Велика Британија. Разликата е во тоа што одредени апликации се различни, но служат за иста намена.

Интерфејсот е променет и полесен за употреба. Значи, ако сакате, можете да инсталирате Android 8.0.0 Oreo за Samsung Galaxy S7, но, само од британската надградба. Благодарност до Филип Димитриевски за оваа информација.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}