Android корисниците ќе имаат генијална Windows 10 функција

Објавено на 11.05.2018 во AndroidAndroid корисниците ќе имаат генијална Windows 10 функција

Microsoft планира да ја воведе својата Timeline функција на Android со помош на Microsoft Launcher. Timeline дозволува на Windows 10 корисниците да го пронајдат документот што го креирале во последните 30 дена. Новата функција е претставена во април со цел да ја следи корисничката активност и ја компилира во страница полесна за следење.

Новиот апдејт за Microsoft Launcher би требало да им дозволи на Android корисниците исто така да ја користат Timeline функцијата. Покрај можностите да пронајдат одреден документ на својот компјутер, Android корисниците исто така ќе може да ги продолжат своите бројни активности внатре во различни апликации, како што е пишување на документ во Word на компјутер и понатамошно продолжување на својот смартфон. Microsoft не ги заборавил ниту iOS корисниците, кои ќе може да пристапат кон Timeline функцијата од својот iPhone со помош на прелистувачот Microsoft Edge.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}