Новите реклами на Snapchat нема да може да ги прескокнете

Објавено на 16.05.2018 во НовостиНовите реклами на Snapchat нема да може да ги прескокнете

Snapchat нема да дозволи да ги прескокнувате рекламите што доаѓаат и траат по 6 секунди. Моментално рекламите се тестираат на социјалната мрежа, со тоа што компанијата потврдува дека наскоро и ќе бидат официјално воведени.

AdAge пишува дека рекламите за Deadpool 2 и Samsung Galaxy S9 не може да се прескокнат и не пишува уште колку секунди преостануваат додека рекламата да исчезне. Имате опција Skip, но сепак не можете да ја исклучите рекламата. Добрата вест е дека рекламите не се прикажуваат во постовите на вашите пријатели, туку само во Snapchat Discover. Snapchat досега имаше реклами од 2 секунди, па така од незадоволството на муштериите, сега сака да го продолжи времето.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}