Google One е одличен ако имате потреба од многу простор во cloud

Објавено на 16.05.2018 во НовостиGoogle One е одличен ако имате потреба од многу простор во cloud

Google објави одлични вести за сите корисници на Cloud сервисот на Google. Претставена е опцијата Google One, која доаѓа со нови претплатнички планови и можности. Ако сакате да го надградите просторот на Google Disk достапни се две опции - за 100GB простор во cloud имате една цена, а за 1TB друга.

За 100GB ќе треба да платите 1,99 долари, за 200GB 2,99 долари, додека за 1TB, односно 2TB, треба да платите 9,99 долари во САД. Цената за 10TB останува 99,99 долари, 20TB е 199,99 долари месечно, а за 30TB е 299,99 долари месечно. Овој простор ќе бидат достапни за сите сервиси на Google: Disk, Gmail и Google Photos, а голема новост е што овие планови за меморирање на податоци ќе може да се споделат со пет членови од семејството, од кои секој добива свој приватен мемориски простор, како и останатите предности што ги носи Google One.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}