LG G6 ThinQ не донесе значајни промени

Објавено на 16.05.2018 во НовостиLG G6 ThinQ не донесе значајни промени

LG G6 ThinQ се појави на интернет страница на компанијата во Канада како еден вид на нова верзија на премиум смартфонот од 2017 година.

Сепак, LG G6 ThinQ не нуди ништо ново во самиот хардвер ниту пак има промени во спецификациите, освен што користи дел од новите софтверски алатки на LG во делот на камерата и нејзините ефекти.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}