Со новиот iPhone ќе има моќен брз полнач?

Објавено на 17.05.2018 во НовостиСо новиот iPhone ќе има моќен брз полнач?

Според најновите извештаи постои голема можност Apple во пакетот на новата генерација на iPhone смартфоните да вклучи и бесплатен моќен полнач за брзо полнење на батеријата. iPhone X има технологија за брзо полнење, но за да оспособите батеријата на овој начин потребно е сами да најдете дополнителен и специјализиран полнач.

Тоа може да се промени со iPhone X Plus и iPhone 9, доколку во пакет пристигне супер брз полнач од 18 W кој може да се поврзе со USB-C преку Lightning кабелот. За таа цел Chargelab креираше и 3D рендери за тоа како би изгледал овој бесплатен полнач за следниот iPhone.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}