YouTube Music стримингот стартува наскоро

Објавено на 17.05.2018 во НовостиYouTube Music стримингот стартува наскоро

YouTube Music ќе биде новиот специјализиран сервис на видео платформата за стриминг на музика наменет за мобилните платформи Android и iOS, а ќе има и посебна десктоп верзија.

YouTube Music официјално ќе биде лансиран на 22 мај, а за почеток ќе има и бесплатна верзија на стримингот, секако со одредени ограничувања како што се реклами и неможност да се слуша музика во позадина на смартфонот ако апликацијата не е активна.

Исто така најавено е дека YouTube Music ќе има посебен дел за наоѓање на песни и откривање на нова музика, како и специјално креирани плејлисти со различен вид на жанрови.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}