Snapchat е добра детективска алатка за откривање на непознат број

Објавено на 18.05.2018 во ТуторијалиSnapchat е добра детективска алатка за откривање на непознат број

Порано можеше да се открие кој стои зад непознатиот број преку Facebook, но сега веќе оваа опција не е достапна. Отворете ја пораката во Snapchat и додадете го бројот во своите контакти. Слободно дајте му шашаво име, затоа што само привремено ќе биде во вашиот именик.

Кога ќе го завршите тоа, отворете го Snapchat. Допрете ја малата Snapchat иконка во горниот лев агол од Snapchat камерата, одберете Add friends и потоа Contacts tab. Скролајте и барајте Snapchaters in my contacts за да го најдете шашавото име што претходно го напишавте. Ако лицето користи Snapchat, ќе ви се појави неговото име и ако имате среќа ќе биде со полно име и презиме, или пак барем името. Можете и да го гуглате неговото дисплеј име со цел да проверите дали го користи и на друго место и да се поврзете со информации што ќе му го открие идентитетот.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}