Реклама: Надградба од iPhone на Samsung Galaxy

Објавено на 18.05.2018 во НовостиРеклама: Надградба од iPhone на Samsung Galaxy

Samsung во оваа реклама ви препорачува да се префрлите од Apple на Galaxy, а овој процес го нарекува „надградба“. Во рекламата се работи за девојка со iPhone 6, која имаше проблеми на аеродромот и викањето на такси кога пристигна на посакуваната дестинација.

Нејзината мајка инсистираше да купи нов телефон, но таа не обраќаше внимание, кога веќе реши да го промени, замина во продавницата на Apple. Продавачот од Apple не и кажа ништо револуционерно, па затоа се префрли на Samsung Galaxy и рекламата среќно завршува. Рекламата е навистина интересна, уживајте.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}