Направете го ова доколку имате проблем со Viber пораките

Објавено на 21.05.2018 во НовостиНаправете го ова доколку имате проблем со Viber пораките

Со најновата надградба, Viber има нови функции, кои треба само да се подесат, а не е ништо страшно. Апликацијата може да направи да не ви стигнуваат известувања за дојдовните пораки, со цел да ви ја штеди батеријата.

На тој начин ги стопира сите позадински процеси од моментот кога го заклучувате уредот, или после одредено време. Може на пример да подесите да се вклучи секогаш кога добивате Wi-Fi мрежа на Settings => General => Always connected. Така Viber нема да се исклучува кога мирува телефонот, без разлика дали уредот е заклучен или не е. На вториот начин може тоа да го направите во системските поставки во Apps или Notifications.

Автор: Aleksandar Stankov


Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}