Шематски приказ на монструозниот 6.5-инчен Apple iPhone

Објавено на 12.06.2018 во НовостиШематски приказ на монструозниот 6.5-инчен Apple iPhone

Ако ги прашаме корисниците што очекуваат од следните Apple iPhone модели во септември, сите би кажале за новиот "Plus" телефон. Ова е шематскиот приказ на 6.5-инчениот раб-до-раб OLED дисплеј, со A12 процесор изработен со 7nm процес.

На шемата можеме да видиме дека 6.5-инчениот iPhone ќе има тело со 6.18 x 3.03-инчи, што е помал од 6.24 x 3.07-инчи, пропорциите на 5.5-инчениот iPhone 8 Plus. Новиот Plus модел ќе располага со неверојатно компактно тело. 6.1-инчениот iPhone ќе биде со LCD дисплеј и без 3D Touch. Како што можеме да видиме, евтиниот iPhone ќе има само една задна камера.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}