Samsung Galaxy Note 9 ќе има батерија со капацитет од 4,000mAh

Објавено на 14.06.2018 во НовостиSamsung Galaxy Note 9 ќе има батерија со капацитет од 4,000mAh

Samsung ја врати хоризонталната камера, како што претходно информиравме, а сега дознаваме и дека ќе има поголема батерија. Ice Universe тврди дека е “100% сигурен” дека Galaxy Note 9 ќе има батерија од 4,000mAh. 

Претходно пишувавме дека батеријата ќе биде од 3,850mAh до 4,000mAh, но изгледа дека поголемата бројка ќе биде точна. Ова е навистина значително подобрување во споредба со претходникот Galaxy Note 8, кој имаше просечна батерија со капацитет од 3,300mAh. Новиот Note смартфон ќе има малку поголем екран и би требало да биде 6.4-инчи.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}