Samsung Galaxy Note 9 ќе има побрзо безжично полнење

Објавено на 13.06.2018 во НовостиSamsung Galaxy Note 9 ќе има побрзо безжично полнење

Претстојниот моќник Samsung Galaxy Note 9 се очекува да биде еден од најнапредните фаблети на пазарот со мега батерија и бројни подобрувања во хардверот, софтверот и перформансите.

Меѓу нив се споменува и новитетот на супер брзо безжично полнење на батеријата со што Samsung Galaxy Note 9 ќе биде еден од најдобрите мобилни уреди во овој сегмент на пазарот. 

Безжичниот полнач на Samsung Galaxy Note 9 ќе има моќност од 12V со влез на енергија од 2.1A што ќе гарантира многу брзо полнење и притоа без да ви биде потребен кабел за поврзување на уредот. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}