Nokia X6 ќе овозможи криење на засекот

Објавено на 13.06.2018 во Новости



Nokia X6 ќе овозможи криење на засекот

Nokia X6 смартфонот кој има Full дисплеј доби нова софтверска надградба со која корисниците може да го тргнат темниот дел од засекот на самиот врв на екранот, па така ќе имаат преглед на целото видно поле без црни делови.

Nokia X6 е еден од смартфоните со засек сличен на iPhone X, па така новата софтверска надградба овозможува подобра искористеност на дисплејот, секако ако така повеќе им одговара на корисниците.



Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}