Сега и на Snapchat ќе може да бришете пратени пораки

Објавено на 14.06.2018 во НовостиСега и на Snapchat ќе може да бришете пратени пораки

Snapchat е најновата мобилна апликација која на корисниците ќе им овозможи да избришат веќе испратена порака доколку направиле грешка или пак се предомислиле за нејзината содржина.

Секако, за ова да функционира потребно е примачот на пораката претходно да не ја отвори и прочита, па во тој рок испраќачот на Snapchat ќе има простор да ја избрише.

Разликата е штом избришете порака на Snapchat и примачот ќе биде известен дека нешто е променето во чат историјата, а оваа функција ќе биде применета и во групните пораки.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}