Домашните миленици може да заработат и 15 илјади долари од објава

Објавено на 19.06.2018 во НовостиДомашните миленици може да заработат и 15 илјади долари од објава

Влијателните“ на социјалните мрежи ја имаат работата од соништата - сам свој газда, го прават тоа што го сакаат и за тоа некој добро плаќа од една објава на Instagram може да заработат една просечна месечна или дури и годишна плата.

Во последно време домашните миленици им носат голема заработка на влијателните. Лони Едвардс отворила агенција за влијателни домашни миленици, луѓе што сакаат животни и тие ги усреќуваат, поради што милениците се исклучиво добри огласувачи, затоа што шират позитивни пораки што може да се поврзаат со нивниот бренд. 

„Ако имате голем број на следбеници може да се заработат големи пари“, додала Едвардс за можноста за заработка од социјалните мрежи.

Животните не се интересни само за компаниите што продаваат храна и производи за куќни миленици, туку и за рекламирање ги користат од различни индустрии. Тоа ги прави најефикасни за рекламирање. Така може да заработите (во зависност од вашата влијателност) и до 15 илјади долари од објава.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}