Galaxy S10 ќе го напушти Iris скенерот

Објавено на 23.06.2018 во НовостиGalaxy S10 ќе го напушти Iris скенерот

Samsung Mobile планира големи иновации за нивниот следен супер смартфон Galaxy S10 кој би требало да биде прв во нивната премиум понуда кој ќе располага со скенер за отпечатоци сместен во самиот дисплеј на уредот.

Со овој напредок Galaxy S10 повеќе ќе нема потреба да го користи Iris скенерот за рожницата на окото кој само би одземал простор во севкупниот дизајн на смартфонот. 

Galaxy S10 исто така ќе има и софтвер за препознавање на лице за дополнителна безбедност и избор на корисникот како ќе го отклучува смартфонот. До промоцијата на Galaxy S10 има уште најмалку 9 месеци. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}