Google конечно открива како ги користи вашите податоци

Објавено на 25.06.2018 во НовостиGoogle конечно открива како ги користи вашите податоци

Google објави дека направил промени во изгледот на корисничкиот профил, на кој ќе може поедноставно да ги пронајдат и корстат опциите за заштита на приватноста. На корисниците им е олеснет пристапот кон релевантните информации поврзани со лични податоци, уредите што ги употребуваат, методите на плаќање, претплатите, резервациите и контактите.

Тие што не се сигурни како да променат некоја од опциите или каде да ја најдат, сега може да го побараат одговорот кај експертите, кои на најчестите прашања ќе одговараат на наменски форум. Новите опции во моментот се достапни само за корисниците на Android, а од Google истакнуваат дека за неколку месеци истите опции ќе бидат достапни и за корисниците на iOS и интернет.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}