Apple го стопира производството на iPhone X

Објавено на 10.07.2018 во НовостиApple го стопира производството на iPhone X

Apple повеќе нема да го произведува нивниот досега еден од најпопуларните смартфони iPhone X, со голема самодоверба дека корисниците ќе направат нарачки на следните iPhone модели кои ќе бидат презентирани наесен годинава.

Во очекување на новите модели интересот за iPhone X треба да опадне без оглед што тој донесе висок степен на квалитет и одличен дизајн со целосната искористеност на предната површина на екранот.

Според анализата на BlueFin Research следен смартфон на Apple кој ќе има најголема продажба ќе биде iPhone X Plus. До крајот на годината се очекува Apple да продаде околу 90 милиони примероци на iPhone смартфоните.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}