„Мистериозен“ Samsung Galaxy телефон доби Wi-Fi сертификат

Објавено на 11.07.2018 во Новости„Мистериозен“ Samsung Galaxy телефон доби Wi-Fi сертификат

Непознат уред на Samsung со број на модел SM-J737T1 штотуку го доби својот Wi-Fi сертификат на 6 јули. Бројот на моделот го пишува како да е J7, па затоа мислиме дека Galaxy J7 ќе и се придружи на фамилијата со 2018 верзија.

SM-J737T1 функционира со Android 8.0 Oreo оперативен систем. По името заклучивме дека е овој модел врз основа на минатогодишниот 2017 модел со број SM-J727P. Samsung креира неколку варијанти на Galaxy J телефони секоја година, па затоа овој уред лесно би можел да биде било кој од трите верзии. Се што знаеме во моментот е дека го поминал неговиот Wi-Fi сертификат.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}