Прв рендер од Samsung Galaxy Note 9 открива препознатлив дисплеј

Објавено на 11.07.2018 во НовостиПрв рендер од Samsung Galaxy Note 9 открива препознатлив дисплеј

Samsung Mobile кога е во прашање нивниот најмоќен фаблет нема потреба од големи изненадување поради досегашната етаблираност. Така и појавата на првиот неофицијален рендер од Samsung Galaxy Note 9 открива препознатлив дизајн кој наликува многу на претходните модели без големи изненадувања.

Samsung Galaxy Note 9 во однос на неговиот претходник нема премногу да се разликува, ќе ја задржи истата форма со Infinity дисплејот, а ќе има речиси идентични димензии, освен неколку помали подобрувања во ергономијата и ефикасноста на металната рамка. 

Главните разлики кај Samsung Galaxy Note 9 ќе бидат во поголемиот дисплеј со дијагонала од 6.4 инчи, скенерот за отпечатоци ќе биде сместен на задната страна под двојната камера, додека пак долната рамка под екранот ќе биде нешто потенка. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}