Photoshop во полн капацитет доаѓа за iPad

Објавено на 14.07.2018 во НовостиPhotoshop во полн капацитет доаѓа за iPad

Adobe планира да лансира нова апликација за Photshop наменета специјално за таблетите iPad која ќе има полн капацитет, односно на располагање на корисниците ќе бидат сите можни функции без никакви ограничувања.

Овој потег на Adobe е сосема очекуван бидејќи се поголем број на дизајнери користат таблети за својата работа наместо десктоп компјутери. Така во комбинација со моќниот хардвер на iPad апликацијата на Photoshop одлично би функционирала. 

Повеќе детали за новата Photoshop апликација на Adobe ќе има оваа есен кога ќе пристигнат и новите модели на iPad таблети со А10 процесори.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}