Twitter донесе нова навигација за Android

Објавено на 14.07.2018 во НовостиTwitter донесе нова навигација за Android

Twitter чекаше релативно долго време за да ја пушти во употреба новата навигација за Android апликацијата која со месеци беше дел од бета верзијата.

Сега со надградбата корисниците на Twitter за Android добиваат долна лента за навигација низ содржините на апликацијата со виртуелни копчиња.

Од дното на Twitter за Android содржани се трите стандардни икони за навигација како back, home и recent, со што сега апликацијата целосно ги исполнува критериумите на Google за унифицираниот Material Design. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}