Кои Galaxy J серии добиваат наскоро Android 8.0 Oreo

Објавено на 23.07.2018 во НовостиКои Galaxy J серии добиваат наскоро Android 8.0 Oreo

Samsung помина 11 модели од Galaxy J сериите преку Wi-Fi Alliance. Сите од нив се постари модели, кои добиваат Android 8.0 или 8.1 Oreo оперативен систем. Моделите што добиваат надградба се: Galaxy J3 (2017), Galaxy J3 Pro, Galaxy J7 Neo и Galaxy J7.

Сертификатот од Wi-Fi Alliance е еден од последните чекори пред телефоните официјално да добијат софтверска надградба, што значи дека надградбата ќе ја добиете во наредниот месец. Android 8.0 Oreo има редизајниран систем за нотификации и поставки и подобро менаџирање со батеријата. Android 8.1 Oreo има автоматски мрачни и светли теми, редизајнирано power menu, и повеќе кул функции. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}